top of page

Asociația Nicolae Dumitrescu, este organizație neguvernamentală, apolitică și nonprofit constituită de un grup de inițiativă al trainerilor din cadrul AND Movement.

 

Echipa AND deține o experientă vastă în domeniul educației non-formale, dezvoltarea abilităților individuale, dezvoltarea abilităților de conducere și motivare la nivel individual și de echipă, dezvoltarea spiritului civic și implicarea comunitară. ajutarea liderilor să influențeze pozitiv organizația/comunitatea din care fac parte.

 

Pe parcursul a cinci ani de activitate echipa AND a desfășurat traininguri pentru peste 4500 de tineri, 400 de profesori și peste 250 de ONG-uri, parte din acestea fiind lucru voluntar a echipei administrative si de traineri.

Dezvoltăm programe participative

Împreună schimbăm societatea în care trăim !

TINERI

Implementăm programe ce aduc beneficii directe tinerilor din Republica Moldova. Dacă vrei să dezvolți competențe noi în rândul tinerilor și să te implicit în programe de formare pentru ei, alege dintr-o serie de oportunități.

PROFESORI

Oferim profesorilor si scolilor din din Republica Moldova informații, idei și instrumente prin care munca fiecărui profesor si manager scolar să fie cât mai eficientă și sustenabilă.

 

Comunitate

Suntem o echipa de traineri, coach, mentori, facilitatori care incearca sa schimbe lumea spre bine prin invatare continua si dezvoltare multilaterala. Daca vrei sa te alturi miscarii, vino si pune umarul! 

 

CONTACT US

Chisinau, str Casu, nr 32/5 oficiul 215

Multumim pentru mesaj!

contact
bottom of page